Een zeurend gevoel dat al een tijdje op me hing... 💥 Verdoofd of uitgedoofd?

Een zeurend gevoel dat al een tijdje op me hing... 💥 Verdoofd of uitgedoofd?

Ik moet iets toegeven… The struggle is real... Al enkele maanden heb ik meer moeite dan anders met het vinden van mijn plekje in de maatschappij. Als coach. Ik ben enorm dankbaar en blij dat we de dag van vandaag bewuster in het leven staan en dat meer en meer mensen spiritueel wakker worden. De behoefte aan support is dus groter dan ooit.

Ik voel de roep in mezelf om mijn hart hierover te openen en eerlijk te durven zijn over wat er in me leeft. En zoals je weet, is Joyffee -mijn "bedrijf"- het verlengde van mezelf, dus dit geldt ook voor de manier waarop ik mijn werk doe en mijn zaak run. Ik bouw aan mijn zaak vanuit ontspanning, vertrouwen en "mijn ding doen", niet vanuit "iets moeten maken", maar ik merkte dat ik hier de laatste tijd in werd uitgedaagd. 

De afgelopen maanden betrapte ik me erop dat ik anxious werd van social media door vooral de pressure die ik online voelde in mijn vakgebied. Begrijp me niet verkeerd; ik heb ontzettend veel liefde voor mijn collega’s en moedig alles rond bewustwording aan.

Maar waar ik moeite mee heb, is dat het lijkt alsof spiritualiteit & healing tegenwoordig gehyped wordt. Van zolang ik me kan herinneren ben ik me al ontzettend bewust en spiritualiteit is mijn nature. Toen ik steeds vaker retreats, coachings, online cursussen, healings,… zag verschijnen voelde mijn ziel een on(der)bewuste druk. Alsof ik plots moet gaan forceren wat voor mij als natuurlijk aanvoelt. Ik heb nooit moeten "leren" spiritueel zijn, dat is bij mij van kinds af aan al sterk aanwezig geweest en heeft zich alleen maar verder ontwikkeld. Maar ik heb in dit leven nooit de omschakeling van onbewust naar bewust leven gehad. Die spirituele schakelaar heeft van jongs af aan al aangestaan.

Zonder dat ik het wilde, kreeg ik een verdoofd gevoel. Ik wilde niks meer delen over mijn coachings of events die ik ging organiseren, omdat ik angst had dat ik tussen de menigte zou verdwijnen en “gelijkgesteld” zou worden. Yes I know, een gigantisch stukje ego.

Ik heb nooit in een box gepast. Al heel mijn leven kies ik ervoor gedurfde keuzes te maken en wanneer iedereen naar rechts gaat, zelf vol vertrouwen naar links te gaan. De laatste maanden voelde het voor mij alsof ik mee naar rechts aan het wandelen was. Ik was bewust aan het zoeken naar woorden om in mijn posts te gebruiken die andere coaches en/of healers zeker niet 100x in hun posts gebruikten, om toch maar te bewijzen dat ik het anders doe.

Maar damn, wat werd ik hier moe van. Mijn volgende fase was vermijden. Dan kwam ik maar gewoon niet meer op Instagram en zag ik gewoon niks meer passeren. En toen begon ik mezelf klein te houden, mezelf niet meer te laten zien. Mijn lichaam schreeuwde, want ik heb een boodschap uit te dragen. En het was op dat moment een bewuste keuze om mijn eigenwaarde te laten bepalen door de hele wellbeing/coaching/spiritual industrie. Maar ja, ik ben ook maar een mens. Ik heb nog nooit zoveel moeite gehad met balans te vinden tussen het aardse & spirituele, maar I’m doing the work. I’m living the work.

✨ Vandaag zoek ik niet meer naar de juiste woorden die omschrijven wat mij onderscheidt en wat mij MIJ maakt als ze niet vanzelf naar me toe stromen.

✨ Vandaag durf ik vanuit een dieper level te vertrouwen dat mijn Joyffee’ers voelen wat mij als spiritueel coach & healer uniek en authentiek maakt.

✨ Vandaag weet ik dat ik me niet meer hoef weg te steken, omdat het spiritueel aanbod groter dan ooit is, maar dat mijn licht nodig is.

✨ Vandaag stop ik niet meer met doen wat ik graag doe, wanneer ik merk dat er gekopieerd wordt (vanuit inspiratie, en ook hier ben ik dankbaar voor dat Joyffee als voorbeeld wordt gezien, en er is genoeg voor iedereen💕).

✨ Vandaag laat ik de druk los die me verlamde en uitdoofde, omdat ik zelfzeker ben en weet dat ik goed ben in het spiritueel werk dat ik doe en dankbaar ben voor de vele mooie resultaten -die ik met mijn coachees heb mogen bereiken- die dit bevestigen.

Ik uit mezelf op de meest authentieke, echte, pure, "rauwe" & volwaardige manier en maak ruimte voor anderen om hetzelfde te doen.💖 Mijn outfits sugarcoat ik graag, maar mijn transformatie, mijn spirituele & persoonlijke ontwikkeling niet. En dat is wat mijn Joyffee’ers van me ontvangen; alle ruimte voor ECHTE, diepe groei om alles van zichzelf te kunnen zien en zijn. Om the inner work te doen, om te healen, zonder te sugarcoaten. Open en eerlijk. Zoals ik hier ben. Zoals ik dat altijd gedaan heb, omdat ik niet anders geweten heb. Dat is mijn manier van werken. High vibe, energetisch, maar down to earth, want hier op aarde is waar het mag gebeuren. What you see is what you get. I’m a real spiritual badass met mijn voeten op de grond, klaar om jou te supporten whenever you’re ready.💖

Just want to say;

This world needs you.
You in your magic.
You, exactly as you are.
With all your pain.
All of your humanness.

Your voice is powerful & your heart should be heard.
When you find yourself in situations you’d like to run away from; run back to yourself.

You’re doing great, I see you & love you.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.