Veelgestelde vragen

Hoe werken edelstenen en kristallen?

Alles is energie en alles vibreert op een bepaalde energiefrequentie. Alle trillingen beïnvloeden elkaar. Edelstenen en kristallen zijn bijzonder krachtige tools om je energie op een gewenste vibratie brengen. Zo heeft elk kristal zijn specifieke werking op mentaal, fysiek, emotioneelen spiritueel vlak.

Hoe activeer je kristallen?

Je hebt kristallen besteld; wat nu? Hieronder volgt een stappenplan!

1. Reinig de stenen even onder koud/lauw stromend water. LET OP: eindigt je steen op –iet? Dan laat je deze beter uit het water, omdat ie hier niet tegen kan. Cleanse deze liever door ze door de rook van palo santo of salie te halen.

2. Droog je kristallen goed af.

3. Vervolgens verbind je je met de energie van de edelsteen. Het kristal gaat krachtiger en specifieker werken wanneer jij je er eerst op afstemt.
Hou de edelsteen even in je handen, visualiseer hoe de energie van de edelsteen er uit ziet en maak hier verbinding mee.

4. Geef je kristal ten slotte een intentie mee. Gebaseerd op hetgeen dat jij graag wil dat de edelsteen je zal brengen. Voorbeelden zijn: “ik wil graag extra aarding ontvangen”, “ik open mijn hart voor liefde”, “ik voel me beschermd”, “ik ben een magneet voor geluk en positiviteit”,…

5. Je edelsteen is nu klaar om voor je te gaan werken. Voorzie jouw schatjes steeds van een flinke portie TLC (tender loving care) en probeer er een gewoonte van te maken om ze bij iedere volle maan te ontladen, te reinigen en op te laden. Zo ga je héél lang van hun energie kunnen genieten!

Hoe reinig je edelstenen en kristallen?

Als je je edelstenen goed verzorgt, blijven ze mooi voor je werken en kan je steeds genieten van hun magische werking.

1. Reinig ze onder koud stromend water (ongeveer één minuut per kristal) en droog ze goed af.


Het is normaal als er puntjes van je ruwe stenen loskomen. Dit is geen probleem, want ook de losse stukjes blijven hun werking behouden. Handle with love!

2. Leg ze vervolgens bij volle maan op de vensterbank om op te laden. Het licht van de volle maan is de meest krachtige manier om jouw kristallen te voorzien van nieuwe, reine energie om zo weer optimaal voor je te kunnen werken.

Hoe gebruik je edelstenen en kristallen?

Er zijn superveel manieren om te genieten van de magische werking van edelstenen en kristallen. Je kan ze bijvoorbeeld in je broekzak of jaszak bij je dragen, je kan ze bij je in bad of in je drinkwater leggen (de edelstenen die eindigen op -iet niet), je kan ze gebruiken tijdens meditatie. De grotere edelstenen en kristallen kan je een leuk plekje in je interieur geven om zo de ruimte te vullen met hun krachtige vibes.

Hoe kies ik edelstenen en kristallen? En welke passen bij me?

Ga vooral af op je gevoel. Als je naar de foto's op de webshop kijkt, welke trekken dan je aandacht? Dat zijn de kristallen die voor jou gaan werken. De kristallen kiezen JOU eigenlijk. ;-)

Met de Sterrenbeeld-setjes ben je altijd "zeker" dat je edelstenen en kristallen hebt die sowieso mooi bij de energie van jouw sterrenbeeld passen.Je kan natuurlijk ook kiezen door uit te gaan van een "behoefte"; heb je nood aan rust, meer zelfvertrouwen, een energieboost, bescherming,...

Alle setjes op de webshop zijn nauwkeurig en met veel liefde door Joyce samengesteld zodat ze in deze combinatie een specifieke werking of bepaald doel hebben. Uiteraard kan je de steentjes ook apart gebruiken; de uitleg per kristal vind je ook terug bij de setjes in de webshop.

Kan ik persoonlijk advies krijgen over edelstenen en kristallen?

Uiteraard begrijp je dat het voor Joyce niet mogelijk is om alle persoonlijke vragen per mail of via social media te beantwoorden. Voor al je verdere vragen en persoonlijk advies kan je terecht bij Joyce voor een coaching! Hier kan je al je (persoonlijke) vragen stellen en Joyce deelt met veel enthousiasme info, tips & tricks over de perfecte edelstenen en kristallen voor jou. Ook vertelt ze je welke edelstenen goed bij jouw energie matchen.

Wat is een Crystal Coaching bij Joyffee?

Een Crystal Coaching is véél meer dan alleen maar te weten komen welke edelstenen bij jouw energie matchen. Het is hélemaal niet eng of zweverig en Joyce gaat ook niet je toekomst voorspellen. :-)

Aan de hand van jouw geboortedatum en geboortetijd zoekt ze je zonneteken, maanteken en ascendant uit. Deze vertellen héél wat over jou als persoon, je karakter en ziel.Vervolgens checkt ze in op jouw energie en voelt ze wat ze met jou mag delen.Je hoeft dus helemaal geen "probleem" te hebben om op coaching te komen. Het enige wat je nodig hebt, is een open mind, een gezonde portie nieuwsgierigheid en goesting om tijd vrij te maken voor jezelf en je te laten inspireren!Jouw persoonlijke afspraak vastleggen kan hier!